Let op: We hebben momenteel te maken met een vertraging als gevolg van COVID-19.

Ruilen & Retourneren


Beleid
Ons beleid is 14 dagen nadat uw bestelling is afgeleverd. Als er 14 dagen zijn verstreken sinds uw product(en) zijn afgeleverd, kunnen we u helaas geen terugbetaling of omruiling aanbieden.
De producten, welke ongebruikt en onbeschadigd zijn, dienen ongeopend in originele verpakking te worden verzonden. Dit omdat het een hygiëne product is. Na ontvangst controleren wij de staat van het product en zal de retourbetaling overgemaakt worden binnen 14 dagen nadat de goederen zijn ontvangen. Bewaar altijd het verzendbewijs om misverstanden te voorkomen. De kosten van het terugsturen zijn voor eigen rekening.

Te late of ontbrekende terugbetalingen (indien van toepassing)
Als u nog geen terugbetaling heeft ontvangen, controleert u eerst uw bankrekening opnieuw.
Als je dit hebt gedaan en je hebt nog steeds geen terugbetaling ontvangen, neem dan contact met ons op via info@mybeautyproducts.nl

Uitverkoopartikelen (indien van toepassing) (bijvoorbeeld 1+1 gratis)
Alleen normaal geprijsde artikelen kunnen worden terugbetaald, helaas kunnen artikelen in de sale/uitverkoop niet worden terugbetaald.

Ruilen (indien van toepassing)
We bieden momenteel geen uitwisselingen/ruilen van producten aan.

Retourneren
Ben je niet helemaal tevreden met je bestelde artikelen? 
Wat ontzettend jammer, maar dat kan natuurlijk gebeuren! Als de artikelen voldoen aan een aantal voorwaarden kun je deze altijd naar ons retourneren. Uiteraard betalen wij jou dan het aankoopbedrag terug. Wij willen graag van je weten waarom het pakketje retour wordt gestuurd, zodat wij onze kwaliteit altijd kunnen verbeteren. Om die reden moet er altijd een retourformulier worden ingevuld. Neem contact op met onze klantenservice voor het retourformulier. Voeg het retourformulier toe aan het pakketje zodat wij deze kunnen verwerken! 

Retourvoorwaarden

  • Retourneren kan binnen 14 dagen.
  • Producten dienen in originele staat te zijn en te voorzien van originele labels en etiketten.
  • De verpakking mag niet beschadigd zijn en moet in originele staat worden aangeleverd.
  • De te retourneren artikelen bevatten geen gebruikerssporen.

Let op! voldoen de geretourneerde artikelen niet aan deze voorwaarden, dan kunnen we jouw retour helaas niet verwerken. Wij behouden het recht om geretourneerde artikelen te weigeren als het vermoeden bestaat dat de artikelen reeds zijn gebruikt of buiten onze schuld om zijn beschadigd.

Zorg er altijd voor dat jouw pakketje is voorzien van een Track & Trace code. Zonder het bewijs van verzending met een Track & Trace code worden zoekgeraakte retouren niet terugbetaald. Het versturen van jouw retour via brievenbuspost waarbij je geen Track & Trace code krijgt is op eigen risico.

Voor de kosten van de retourzending ben je als klant zelf verantwoordelijk.

Wanneer wij jouw geretourneerde artikel hebben ontvangen, nemen wij contact met je op via een bevestigingsmail. Binnen enkele dagen na het verwerken van jouw retour ontvang je het aankoopbedrag terug op je rekening!
Als je na een week van het verzenden van jouw geretourneerde artikel nog geen reactie hebt gekregen, neem dan contact met ons op via info@mybeautyproducts.nl en vermeldt je ordernummer.